måndag 22 december 2008

Ett barn är fött.......

Mitt liv har varit ett enda kaos sista tiden. Jobb, privatliv, ja allt har känts hopplöst. Jag ska jobba imorgon sen blir det semester och en välbehövlig vila fram till 7 januari.
Något positivt har hänt. Jag blev mormor igår!!!!! En månad för tidigt föddes lilla Ebba, 2680 gr - 46,5 cm. Jag är så lycklig över mitt andra barnbarn och att allt gick bra. Fick hålla henne i min famn när hon bara var 1½ timme gammal. Helt underbart!

Ha en riktigt God Jul alla läsare!

Kram

onsdag 3 december 2008

December

Oj..... nu är vi redan inne i december månad och det var ett tag sedan jag skrev. Tänkte passa på att skriva några rader om vad som hänt sen sist. Nu har jag hunnit bli 50+. Tillbringade helgen tillsammans med familjen. Jag och Börje började på Humlans Sköna Värld där vi badade bubbelbad och bastade. När det var klart intog vi en underbar frukost. Efteråt blev det massage mmmmmmmmm vad skönt.


Sen fick vi skynda oss hem. Där väntade barn och barnbarn med presenter, kaffe och bagette. Efter fikat packade vi in oss i bilarna och åkte till Linköping. Vi strosade runt i Gamla Linköping och innan vi for vidare tog vi en fika på Ragnar Dahlbergs cafe. Vi åkte till hotellet och checkade in. Innan middagen samlades vi på vårt rum och tog en drink och gick sen och badade. Det var kallt i vattnet ca 22 gr.
Efter badet gick vi och åt middag. Gott.


Det var en jättetrevlig kväll där jag fick umgås med mina nära och kära.
På lördagkvällen kom mina föräldrar, syster och bror med familj. Det var också en mycket trevlig kväll. Trots att jag undanbad mig uppvaktning fick jag en del uppvaktning i alla fall. Kvällen före min födelsedag ringde det på dörren och in kom mina kollegor och sjöng. De hade paj och vin med sig som vi smaskade på. De hade även diktat ihop en sång om mig som de sjöng till gitarrackompanjemang.



Denna fina blomsterarrangemang fick jag av mina chefer.

Imorgon förmiddag ska jag på en kurs, Matte i förskola och förskoleklass. På eftermiddagen tar jag komp. Ska försöka köpa lite julklappar om jag hittar några som kan passa.


Gissa vad som döljer sig i denna mage???? Jo, mitt andra barnbarn som ser dagens ljus i mitten på januari. Jag ska bli mormor!!!!!