lördag 20 september 2008

Oj, oj , oj,

..........det var ett tag sen jag skrev på min blogg. Jag vet inte om det har hänt så mycket. Vi var ett gäng som åkte till Örebro 6 september och scrappade. Det var en ny lokal och lite svårt att hitta ha, ha, ha, ha,.......Dagen efter kom Marita upp till mig och vi satt några timmar och scrappade. Hon gjorde en jättefin LO om sig själv och även ett jättefint kort.

I början på september hade vi kick off med ett besök på Rällinge gård där vi fick åka ut och titta på bisonoxarna. Vilka djur! Huvuden stora, som jag vet inte vad. Lite spännande att ha dem stå bredvid vagnen vi satt i. Därefter blev det lite mat, bla rökt kalkonkött. Mycket gott tyckte jag. Sedan blev det en föreläsning som handlade om olika personligheter.

På jobbet börjar det ordna upp sig. Börjar komma iordning men det finns hur mycket att göra för en vaktmästare. Vi har en som kommer ca 15 minuter någon onsdag i månaden. Det fungerar inte har vi sagt till vår chef. Så vi hoppas att hon tar kontakt med en kille som är intresserad av att hjälpa oss. Våra datorer på jobbet som är äldre än fyra år ska bytas ut. De gjorde en inventering i våras och nu är det dags att byta några av dem. Det är bara det att de har inventerat att vi har sex datorer men vi har bara fyra. (En dator har de dubbelinventerats och den finns inte alls)

Våran förskola gick upp till Ålbergas idrottsplats Dambroängen 16 september och hejade fram "våra" elever i skoltävlingen. Det var en härlig dag. Solen sken. Mattanterna hade tagit grillen med sig upp och grillade hamburgare till lunch åt alla som tillhörde vår skola inkl. förskolan. Det var ett trevligt initiativ. Förr om åren har vi fått gått hem och äta lunch likaså de lägre klasserna. Tävlingsklasserna har haft egen matsäck med. Det var första året som vi fick lunch däruppe. Jättetrevligt!