fredag 27 juni 2008

Äntligen...

....fredag igen! Bara en vecka kvar att jobba innan det blir semester. Det känns välbehövligt med en längre tids ledighet nu. Har inget inplanerat för semestern. Åker ut till stugan (mamma o pappas) på Arkö några dagar tillsammans med Wilma. Får se om det kan bli några mer utsvävningar.

söndag 22 juni 2008

Midsommar



Så här vacker blev midsommarstången vi gjorde på midsommarafton. Det blev en heldag/kväll. Vi var inbjudna till Rösängs Gård. Där började vi kl. 13.00 med sill och potatis och den tillhörande nubben. (Jag drack två st. Nubbar är något jag brukar avstå) Efter det blev det kaffe och tårta. Sen blev det dags att klä midsommarstången. Jag fick vara med och linda själva stommen. Några gjorde kransarna. När det var klart dansade vi runt den. Och så blev det dags för lekar. Vi blev indelade i fyra lag med ca 6-7 personer i varje lag. De olika momenten var hoppa säck, bollkastning, potatis under hakan, "fotbindning", snurra runt pinne och dragkamp. Mitt lag kom på delad sista plats, ha ha.
Senare på kvällen blev det grillad fläskkarré och potatissallad och till efterrätt blev det glass och hallon. Mums.
Framåt nattkröken tog vi och cyklade hem. Ett stort TACK till Ulrik och hans "hjälpredor" för en jättetrevlig midsommarafton.

lördag 14 juni 2008

Städning

Det har varit en jobbig tid. Nu är allt överstökat t o m begravningen. Jag ska försöka hinna uppdatera sidan i helgen. Det finns lite annat som jag måste prioritera som bl a städning och tvätt.