tisdag 29 april 2008

Uppdatering:

27 april
Det skulle bli en tuff dag. Kl. 11.00 kom mamma, pappa och syrran hem till oss på kaffe och tårta. Kl. 12.30 skulle jag vara på Dambroängen (idrottsplatsen) och stå i kiosken på Damernas premiärmatch i fotboll. Tyvärr så förlorade de med 4-0, men de laddar om på nytt till nästa match. Kl. 16.00 hade vi bokat bord på Restaurang Forsen i Nyköping för "bröllopsmiddag" Mina föräldrar har varit gifta i 50 år, hurra hurra!!! Vi var samlade allihop (12 st) tillsammans med mamma och pappa och åt en god middag med ett glas vin till samt kaffe och dessert.



26 april
Vi hade arbetsdag i vår vattenförening. Bra arbetsväder. Vi målade utvändigt och städade ur pumphuset. Tätade cementringarna i själva vattentäkten. Kl. 13.00 blev vi bjudna på lunch hemma i trädgården hos en av familjerna. Det blev grillad "tjockkorv", potatissallader, sallader av olika slag, bröd och ost. Vin och öl fanns det att dricka och även Loka förstås. Det var jättegott.



19 april.
Idrottsföreningens årsfest ägde rum på kvällen. Inte så mycket folk, ca ett 70-tal. Orkestern Mandix hade sin sista spelning, sorry. De spelar bra dansmusik. Själv hann jag inte dansa så mycket eftersom jag sitter med i styrelsen så hade vi en del att göra med disk, kaffekokning mm. Ålberga GIF firar 70 år i år och vi hade beställt tårtor från ett bageri. Tårtorna var jättegoda och även fina att titta på. Vad tycks?





15 april
Idag har jag haft semester. Städade på fm. Kl. 14.00 hade jag tid för massage och akupunktur på Norrköpings Kinaterapi. Det var första men inte sista gången. Var lite öm i ryggen efteråt. Ska gå ytterligare 3-4 gånger för att bli bra i ryggen.

måndag 14 april 2008

Oj, vad tiden går.....

Det är nog dags att uppdatera. Tiden bara springer iväg. Jag vet inte vart tiden tog vägen sen jag skrev sist. Jag vet inte vad jag gjort mer än jobbat. Jag har haft några utvecklingssamtal. Det tar sin lilla tid att förbereda. Nu har jag två kvar i slutet av april. Sen är det över för denna gång.

I fredags kom mitt barnbarn och sov över till lördagen. Då var det fullt ös tills det blev dags att lägga sig. Vi somnade båda två efter att jag läst en bok om Nalle Puh.

I lördags eftermiddag kom brorsan och hans kompis hem till mig och tittade över mina datorer. Har haft lite småfel som de fixade till. Nu hoppas jag att de ska fungera ett tag.

I går spelade mina tjejer fotbollsmatch. De vann med 3-2. Det var inte så jätteskönt att stå och titta på, lite småkyligt var det.

Imorgon har jag semester. Det har varit tufft på jobbet ett tag med en hel del övertid så det ska bli skönt att få vila lite. På eftermiddagen ska jag till Norrköping och få lite massage på Norrköpings Kinaterapi. Personalen på min förskola fick varsitt presentkort av en förälder som arbetar där.

lördag 5 april 2008

Lördag

.....snart är denna dag slut och vad har jag gjort???? Ingenting nästan! Var iväg några timmar och kollade på A-lagets match mot Krokek.
De vann med 2-0 (tror det blev slutresultatet). Lagat mat har jag förstås gjort och suttit vid datorn lite. Helgerna går så fort och jag har lite panik. Det är så mycket jag skulle vilja göra men som ej hinns med. På jobbet håller vi på med utvecklingssamtal och det tar nästan hur mycket tid som helst. Det mesta av förberedelserna och själva samtalet får göras utanför arbetstid. I veckan som kommer ska jag ha fem samtal. Vad skönt när alla samtal är över.

Datorn har strulat lite i veckan. Trodde att jag fått in virus för den betedde sig så konstigt. Började t.ex. att skriva själv, avbröt olika aktiviteter man höll på med mm. Fick tips om att det kunde vara batterierna i tangentbordet (wireless). Har bytt dem och jag tycker nog att det fungerar som vanligt igen.

Marita, jag skulle behöva gå en "kurs" hos dig för att lära mig t.ex. att lägga in en klocka mm på sidan.

tisdag 1 april 2008

Scrapmara.......

I lördagsmorse hämtade jag Marita och tjejerna i en lånad Audi. Vi skulle till Örebro och scrapmara.

Vy över en del av lokalen


Gänget


Lina


Sara



Lotta och Marita


Tjejerna

Det var en härlig dag med en del shoppande i de butiker som fanns på plats. Om jag fick något gjort? Två LO:s - halvfärdiga, inspirationen tog slut.
(Det ser lite konstigt ut med texten till bilderna på sidan men jag vet inte hur jag ska få den under bilden.)